Akuttandvård Göteborg

God tillgänglighet när du
behöver akut tandvård

Ibland inträffar det oförutsedda, vilket kan innebära att du får akuta tandproblem. Det kan gälla allt ifrån smärta och tandvärk orsakad av inflammation, till en avbiten eller utslagen tand. Vi har stor erfarenhet av akuttandvård och har ett komplett utbud av utrustning och avancerade tekniska hjälpmedel för att ge dig sofistikerad, akut tandvård – och lindra dina besvär. Vi försöker alltid om det är möjligt att utföra permanent behandling direkt.För våra befintliga patienter erbjuder vi vissa åtgärder utan kostnad, vänligen se nedan. Vi har ett maximalt pris på 2 500 kronor per tand för akut behandling för nya patienter (obs gäller ej operation, rotfyllning eller porslinskrona).

Vid akuta tandbesvär får du alltid:

 • Besök samma dag eller senast följande vardag
 • Snabb åtgärd av tandproblemet
 • Prioriterad bokning av uppföljningstid vid behov
 • Individuellt anpassat telefonsamtal för självhjälp
 • Utskrift av e-recept

Vårt kunderbjudande - förstklassig, säker
och personlig tandvård

Vår drivkraft är att ge dig som kund förstklassig, trygg och patientfokuserad tandvård, både vid akuta tandbesvär och vid icke-akut tandvård. Vi ser också alltid till att avsätta tillräckligt med tid – både för din behandling och för det personliga mötet med dig som kund. På så sätt lär vi känna varandra, vilket vi vet ökar chanserna för ett lyckat resultat och en god långsiktig relation.

Behöver du boka tid akut? Vid akuta tandbesvär, ring oss direkt på: 031 – 14 14 80 eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret i sidans ovankant så ringer vi dig inom två timmar.

 • Personligt bemötande och tid för att lära känna varandra
 • I största möjliga mån samma tandläkare
 • Behandlingar så fria från obehag som möjligt genom bedövning och varsamma händer
 • Tydlig förklaring av behandlingens innehåll och kostnadsförslag i olika prisklasser
 • Nöjd Kund Garanti: om du inte blir nöjd med en av våra behandlingar åtgärdar vi det som blivit fel
 • Fastpris och inga oväntade kostnader

Vill du veta din tandstatus?

Ju längre tid som går mellan tandläkarbesöken, desto större risk är det för obehagliga överraskningar. Boka din tid redan idag.

Linnékliniken - din tandläkare i Göteborg

Personalen som arbetar på Linnékliniken har arbetat med tandvård och akut tandvård i många år. Kliniken har funnits sedan 2012 och vår personal är utbildad i Sverige – de flesta på Odontologen i Göteborg. Vi har alla ett stort intresse för tandvård och drivs av att utvecklas i vårt yrke. Linnékliniken är medlem och följer branschorganisationens Privattandläkarna riktlinjer för tandvård.

Goda kontakter finns med Odontologen i Göteborg för utbildningsbesök och remisser till specialisttandläkare. Flera i personalen är också medlemmar i relevanta professionella nätverk och branschorganisationer, såsom Göteborgs Tandläkare-Sällskap, Kvinnliga Tandläkare Klubben och Sveriges Tandhygienistförening.