Proffs på Estetisk Tandvård
- Linnégatan i Göteborg

Vad är estetisk tandvård,
eller kosmetisk tandvård?

Estetisk tandvård syftar till att korrigera missfärgade tänder och fyllningar, stora mellanrum mellan tänderna, sneda tänder, trångställda tänder, skadade tänder samt att ersätta saknade tänder. När vi utför estetisk tandvård kombinerar vi alltid välavvägd form och färg med optimal funktion. Resultatet blir vackra, hållbara tänder som du trivs med och vill visa upp. Inför en estetisk behandling går vi tillsammans igenom och diskuterar dina önskemål, ditt bett och din ansiktsform. Utifrån det tar vi fram en modell med det tänkta slutresultatet. Vilken eller vilka metoder vi använder oss av avgörs i dina specifika förutsättningar och behov. Det kan vara skalfasader, kronor, implantat, tandbro, applicering av komposit på tänder, tandblekning och tandreglering med avtagbar tandställning. Behandlingen utförs av tandläkare Maya CR Järvsén medlem i organisationen för estetisk tandvård SACD, eller tandläkare Robel Dam.

För tandtekniska arbeten exempelvis skalfasader och kronor använder vi ett av Sveriges främsta dentaltekniska laboratorier Unique Dental. Vid avtagbar tandställning använder vi ofta Inman Aligner, ett av marknadens absolut bästa och säkraste system.

Kontakta oss för att få veta mer, vi hjälper dig gärna!

Linnéklinikens koncept för estetisk tandvård

 • Konsultationsbesök 500 kronor
 • Full kostnadskontroll genom avtalat fastpris
 • Du får alltid en detaljerad genomgång av behandlingen av oss
 • Du ser slutresultat innan behandlingsstart genom en individuellt framtagen modell
 • Före och efter bilder för dokumentation av resultat
 • Alltid hög kvalitet genom utbildad och erfaren personal inom estetisk tandvård

Personlig och patientnära tandvård
- i fräscha och moderna lokaler

Vår drivkraft är att ge dig som kund förstklassig, trygg och patientfokuserad tandvård. Vi ser också alltid till att avsätta tillräckligt med tid – både för din behandling och för det personliga mötet med dig som kund. På så sätt lär vi känna varandra, vilket vi vet ökar chanserna för ett lyckat resultat och en god långsiktig relation.

Vill du veta mer eller boka tid? Välkommen att kontakta oss för mer information om kliniken och vårt arbetssätt, eller för att boka tid.

 • Personligt bemötande och tid för att lära känna varandra
 • I största möjliga mån samma tandläkare
 • Behandlingar så fria från obehag som möjligt genom bedövning och varsamma händer
 • Tydlig förklaring av behandlingens innehåll och kostnadsförslag i olika prisklasser
 • Nöjd Kund Garanti: om du inte blir nöjd med en av våra behandlingar åtgärdar vi det som blivit fel
 • Fastpris och inga oväntade kostnader

Kontakta mig

Jag vill gärna veta mer om er tandvård och tandläkarmottagningen. Vänligen kontakta mig.

Linnékliniken - din personliga tandläkare i Göteborg

Personalen som arbetar på Linnékliniken har arbetat med tandvård och akut tandvård i många år. Kliniken har funnits sedan 2012 och vår personal är utbildad i Sverige – de flesta på Odontologen i Göteborg. Vi har alla ett stort intresse för tandvård och drivs av att utvecklas i vårt yrke. Linnékliniken är medlem och följer branschorganisationens Privattandläkarna riktlinjer för tandvård.

Goda kontakter finns med Odontologen i Göteborg för utbildningsbesök och remisser till specialisttandläkare. Flera i personalen är också medlemmar i relevanta professionella nätverk och branschorganisationer, såsom Göteborgs Tandläkare-Sällskap, Kvinnliga Tandläkare Klubben och Sveriges Tandhygienistförening.