Rotfyllning
- Linnégatan i Göteborg

Trygg behandling och varsamt handlag

Den vanligaste orsaken till att du behöver göra en rotfyllning, eller endodonti, är att du fått ett djupt hål i tanden. Det gör att det kan bildas bakterier och att du får en infektion med svullnad och smärta som följd. För många är det förknippat med stress och obehag att behöva rotfylla en tand. Vi har förståelse och respekt för det. På Linnékliniken har vi därför tagit fram ett arbetssätt för att göra din rotfyllning så trygg och smidig som möjligt. Vid en rotfyllning besöker du oss två gånger. Första gången gör vi en mindre öppning i tanden och genomför en behandling som får inflammationen att lägga sig och tar bort smärtan. Vid andra besöket, när tandvärken har försvunnit, gör vi själva rotfyllningen. Kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om vårt arbetssätt. Priset för en rotfyllning är från 3 614 kronor för en enkel rotfyllning och upp till 6 006 kronor för en omfattande rotfyllning.

Så här utför vi din rotfyllning:

 • Första besöket gör vi en mindre öppning i tanden och rengör
 • Vid behov skriver vi ut antibiotika på recept
 • Vid andra besöket rotfylls kanalerna och tanden lagas
 • Du får alltid effektiv smärtlindring och känner aldrig någon smärta
 • För extra avkoppling erbjuder vi musik eller film under behandlingen

Personlig och patientnära tandvård
- i fräscha och moderna lokaler

Vår drivkraft är att ge dig som kund förstklassig, trygg och patientfokuserad tandvård. Vi ser också alltid till att avsätta tillräckligt med tid – både för din behandling och för det personliga mötet med dig som kund. På så sätt lär vi känna varandra, vilket vi vet ökar chanserna för ett lyckat resultat och en god långsiktig relation.

Vill du veta mer eller boka tid? Välkommen att kontakta oss för mer information om kliniken och vårt arbetssätt, eller för att boka tid.

 • Personligt bemötande och tid för att lära känna varandra
 • Alltid samma tandläkare
 • Behandlingar så fria från obehag som möjligt genom bedövning och varsamma händer
 • Tydlig förklaring av behandlingens innehåll och kostnadsförslag i olika prisklasser
 • Nöjd Kund Garanti: om du inte blir nöjd med en av våra behandlingar åtgärdar vi det som blivit fel
 • Fastpris och inga oväntade kostnader

Kontakta mig

Jag vill gärna veta mer om er tandvård och tandläkarmottagningen. Vänligen kontakta mig!

Linnékliniken - din personliga tandläkare i Göteborg

Personalen som arbetar på Linnékliniken har arbetat med tandvård och akut tandvård i många år. Kliniken har funnits sedan 2012 och vår personal är utbildad i Sverige – de flesta på Odontologen i Göteborg. Vi har alla ett stort intresse för tandvård och drivs av att utvecklas i vårt yrke. Linnékliniken är medlem och följer branschorganisationens Privattandläkarna riktlinjer för tandvård.

Goda kontakter finns med Odontologen i Göteborg för utbildningsbesök och remisser till specialisttandläkare. Flera i personalen är också medlemmar i relevanta professionella nätverk och branschorganisationer, såsom Göteborgs Tandläkare-Sällskap, Kvinnliga Tandläkare Klubben och Sveriges Tandhygienistförening.