Tandhygienist - Linnégatan i Göteborg

Proaktiva behandlingar för god munhälsa

På Linnékliniken vill vi att alla ska kunna njuta av en god munhälsa, oavsett ålder eller andra förutsättningar. När du anlitar vår professionella tandhygienist får du därför alltid personligt anpassade behandlingar och skötselråd för att behålla – och förbättra – just din munhälsa. En dålig munhälsa kan leda till tandsten, missfärgningar, blödande tandkött och tandlossning. I många fall är det lidande och kostnader som enkelt kan undvikas genom regelbundna besök hos tandhygienist. Vår tandhygienist Loredana Tucu har en kandidatexamen från Tandhygienistprogrammet på Odontologen vid Göteborgs Universitet och många års praktisk erfarenhet från både Folktandvården och privattandvård. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att förbättra din munhälsa. Priset för ett besök varierar efter typ av behandling. Har du innestående tandvårdsbidrag är priset lägre för dig att betala. Varmt välkommen till oss!

Ett besök hos våra tandhygienister innehåller alltid:

 • Diagnosticering av din tandstatus och dina behov
 • Plack- tandstensborttagning
 • Borttagning av missfärgningar och fläckar
 • Putsning och polering av tänderna
 • Personlig information och råd om munhygien samt kostråd

Boka tid hos Tandhygienist

Personlig och patientnära tandvård
- i fräscha och moderna lokaler

Vår drivkraft är att ge dig som kund förstklassig, trygg och patientfokuserad tandvård. Vi ser också alltid till att avsätta tillräckligt med tid – både för din behandling och för det personliga mötet med dig som kund. På så sätt lär vi känna varandra, vilket vi vet ökar chanserna för ett lyckat resultat och en god långsiktig relation.

Vill du veta mer eller boka tid? Välkommen att kontakta oss för mer information om kliniken och vårt arbetssätt, eller för att boka tid.

 • Personligt bemötande och tid för att lära känna varandra
 • Alltid samma tandhygienist
 • Behandlingar så fria från obehag som möjligt genom bedövning och varsamma händer
 • Tydlig förklaring av behandlingens innehåll och kostnadsförslag i olika prisklasser
 • Nöjd Kund Garanti: om du inte blir nöjd med en av våra behandlingar åtgärdar vi det som blivit fel
 • Fastpris och inga oväntade kostnader

Kontakta mig

Jag vill gärna veta mer om er tandvård och Linnékliniken. Vänligen kontakta mig.

Linnékliniken - din personliga tandläkare i Göteborg

Personalen som arbetar på Linnékliniken har arbetat med tandvård och akut tandvård i många år. Kliniken har funnits sedan 2012 och vår personal är utbildad i Sverige – de flesta på Odontologen i Göteborg. Vi har alla ett stort intresse för tandvård och drivs av att utvecklas i vårt yrke. Linnékliniken är medlem och följer branschorganisationens Privattandläkarna riktlinjer för tandvård.

Goda kontakter finns med Odontologen i Göteborg för utbildningsbesök och remisser till specialisttandläkare. Flera i personalen är också medlemmar i relevanta professionella nätverk och branschorganisationer, såsom Göteborgs Tandläkare-Sällskap, Kvinnliga Tandläkare Klubben och Sveriges Tandhygienistförening.