Tandimplantat Straumann
- Vi finns på Linnégatan i Göteborg

Högklassiga och naturtrogna
Straumann-implantat

Saknar du en eller flera tänder? Med tandimplantat ersätter du saknade tänder och får tillbaka tändernas ursprungliga utseende och funktion. Implantatbehandling innebär att förlorade tänder ersätts med implantat som sitter fast och ser ut som dina övriga tänder. Idag går nästan alla förlorade tänder att ersätta med denna behandling.

Hur går behandlingen till? Vi börjar alltid med en konsultation där vi genomför en preliminär undersökning av dina tänder. I samband med besöket får du också information och prisförslag för implantat. Efter besöket fastställer vi, vid intresse, en individuell behandlingsplan med behandlingsmoment och inplanerade tidsbesök.

Vad kostar tandimplantat? Innan behandlingen startar gör vi en noggrann bedömning och fastställer en detaljerad kostnadskalkyl. Kostnaden för våra behandlingar varierar och beror på hur många implantat som skall sättas in, vilken typ av behandling som föreslås och önskas och vilket tandtekniskt arbete som krävs. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Linnéklinikens implantatarbete

 •  Konsultations besök 500 kronor
 • Vi använder enbart högklassiga kvalitetsimplantat från Straumann
 • Våra implantatspecialister har lång erfarenhet och är individuellt utbildade av Straumann
 • Du får reda på slutpriset i kostnadsförslaget, vilket även täcker oförutsedda händelser, innan behandling påbörjas
 • Kostnadsförslag i olika prisklasser
 • Genom individuella modeller får du, innan behandlingen inleds, se exempel som är mycket nära slutresultatet
 • Möjlighet till delbetalning genom samarbete med Resurs Bank

Personlig och patientnära tandvård
- i fräscha och moderna lokaler

Vår drivkraft är att ge dig som kund förstklassig, trygg och patientfokuserad tandvård. Vi ser också alltid till att avsätta tillräckligt med tid – både för din behandling och för det personliga mötet med dig som kund. På så sätt lär vi känna varandra, vilket vi vet ökar chanserna för ett lyckat resultat och en god långsiktig relation.

Vill du veta mer om våra tandimplantat eller boka konsultation? Välkommen att kontakta oss för mer information om kliniken och vårt arbetssätt, eller för att boka tid.

 • Personligt bemötande och tid för att lära känna varandra
 • I största möjliga mån samma tandläkare
 • Behandlingar så fria från obehag som möjligt genom bedövning och varsamma händer
 • Tydlig förklaring av behandlingens innehåll och kostnadsförslag i olika prisklasser
 • Nöjd Kund Garanti: om du inte blir nöjd med en av våra behandlingar åtgärdar vi det som blivit fel
 • Fastpris och inga oväntade kostnader

Jag vill veta mer

Jag vill gärna veta mer om era tandimplantat och boka ett konsultationsbesök. Vänligen kontakta mig!

Linnékliniken - din personliga tandläkare i Göteborg

Personalen som arbetar på Linnékliniken har arbetat med tandvård och akut tandvård i många år. Kliniken har funnits sedan 2012 och vår personal är utbildad i Sverige – de flesta på Odontologen i Göteborg. Vi har alla ett stort intresse för tandvård och drivs av att utvecklas i vårt yrke. Linnékliniken är medlem och följer branschorganisationens Privattandläkarna riktlinjer för tandvård.

Goda kontakter finns med Odontologen i Göteborg för utbildningsbesök och remisser till specialisttandläkare. Flera i personalen är också medlemmar i relevanta professionella nätverk och branschorganisationer, såsom Göteborgs Tandläkare-Sällskap, Kvinnliga Tandläkare Klubben och Sveriges Tandhygienistförening.